Smelt den ene halvdel hvid chokolde i et vandbad under omrøring, tag skålen med chokoladen af og rør den anden halvdel hvide chokolade i til det er helt ensartet.
Kom den hvide chokolade i 4 shotsglas og derefter tre små skumfiduser i hver glas.
Stil glassene i køleskabet.
Smelt den ene halvdel af den mørke chokolade i et vandbad under omrøring, tag skålen med chokoladen af og rør den anden halvdel mørke chokolade i indtil det smelter helt.
Tag glassene med den hvide chokolade ud af køleskabet, stik en lakridsrod i hver og hæld den mørke chokolade i, afslut med et par ekstra skumfiduser.
Sæt på køl.
Efter nogle timer kan glasset sænkes i lidt varm vand, hold fast i lakridsroden og pas på at der ikke kommer vand i glasset. I løbet af et par sekunder vil chokoladen slippe glasset og de er klar til brug.
Rør chokoladepindene ud i varm mælk