Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=fiskefrikadeller-hjemmelavet-remoulade-raakost

Fiskefrikadeller med remoulade og råkost

Kartoffelbåde
Skær kartoflerne i både og vend dem i olie, salt, og paprika og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 30-35 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs.

Fiskefrikadeller
Kom løg og squash i en foodprocessor og kør, til det er finthakket. Tilsæt resten af ingredienserne, dog ikke smør og olie. Kør kort, til farsen er samlet og har den ønskede konsistens.

Sæt fiskefarsen i køleskabet i en halv times tid, så den kan samle sig og trække smag. Steg fiskefrikadellerne i olie og smør på panden ved middelvarme, til de er gennemstegte og gyldne og sprøde på begge sider.

Remoulade
Bland alle ingredienserne sammen og smages til.

Råkostsalat
Bland citronsaft og honning, vend derefter de groftrevet æbler heri. Tilsæt resten af ingredienserne og server straks.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.