Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=hindbaersnitter

Hindbærsnitter

Rør hvedemel, mandelmel, flormelis, salt og vaniljesukker godt sammen og smuldr smør i blandingen til det er helt ensartet.

Saml hurtigt dejen med æg, start med blot at bruge halvdelen af ægget og tilføj mere til dejen kan samles, uden at smuldre for meget. Sæt dejen i køleskab i 30 minutter.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til den er cirka 3 mm tyk. Skær i passende dejstrimler og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn i cirka 10-15 minutter ved 175 grader varmluft. Hold øje med dem, og vent eventuelt bagepladen undervejs. Lad kagerne køle af.

Smør hindbærmarmelade på den ene halvdel, læg den anden halvdel over og skær ud.

Glasur
Pisk en tyk hvid glasur sammen med en håndmikser. Pisk kun lidt vand i ad gangen til konsistensen er tyk og lækker.

Pynt hindbærsnitterne med glasur og frysetørrede hindbær.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.