Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=boller-soltoerrede-tomat-chili

Boller med soltørrede tomat og chili

Vand og gær røres sammen i en skål, tilsæt salt, chili, hørfrø, grahamsmel og soltørrede tomater. Rør lidt mel i løbende, når der ikke længere kan røres, æltes dejen godt sammen på bordpladen. Den skal være smidig og må gerne klistre en smule.

Smør skålen med olivenolie, vend dejen i skålen så der er lidt olie på alle sider. Lad dejen hæve i skålen i 1/2 time.

Slå dejen sammen, form til boller (eller et stort brød) og lad dem hæve på en bageplade med bagepapir i 1-2 timer. Pensl med lidt mælk og drys med god groft salt og friskrevet parmesan ost.

Tænd ovnen ved 250 grader. Når ovnen er varm, sættes bollerne ind og der skrues ned til 200 grader, bag i 15-18 min.

De vil være lidt bløde der hvor osten er, men de er færdige, når de er smukt gyldne.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.