Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=du-ved-nok-chokoladekage-kaffekokosglasur

Den du ved nok – chokoladekage med kaffe/kokosglasur

Smelt smør i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og rør chokoladen i. Pisk sukker, vaniljekorn og æg sammen, til det er luftigt, og pisk til sidst mælk i.

Bland mel, mandelmel, kakao, bagepulver og salt godt sammen og rør det i æggeblandingen. Rør derefter smør- og chokoladeblandingen i.

Kom dejen i en bradepande på ca. 20 x 32 cm beklædt med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 25-30 minutter. Hold øje med kagen – den må gerne stadig føles en anelse ubagt i midten, når du tager den ud, og den må endelig ikke få for meget.

Kaffe-kokosglasur
Kom alle ingredienserne til glasur i en gryde og rør det sammen ved middelvarme, til smørret smelter, og det har en lækker ensartet konsistens. Det skal ikke koge. Sluk for varmen, så snart glasuren er rørt sammen.

Lad kagen køle en smule af og smør derefter kaffe-kokosglasur på kagen.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.