Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=chili-sin-carne

Chili sin carne

Varm spidskommen, kanel, koriander, røget paprika og chiliflager igennem i en tør sauterpande eller en gryde. Rør rundt i et par minutter, til det dufter pragtfuldt.

Skru derefter lidt ned for varmen og tilsæt olie, hakkede rødløg og hvidløg. Rør rundt, til løgene er bløde. Tilsæt squash, aubergine, bladselleri, hakkede tomater, soltørrede tomater og grøntsagsboullion. Læg låg på og lad det simre i 30 minutter.

Tilsæt bønner og varm dem godt igennem i 5 minutter.

Tag sauterpanden af varmen og rør chokoladen i – start med halvdelen og smag til med resten af chokoladen samt salt og peber og evt. mere chili, hvis den skal være stærkere.

Server med ris, nachos, cremefraiche, chili, cheddarost, frisk koriander og lime.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.