Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=jambalaya

Jambalaya

Varm en gryde op med olie, kom kyllingekødet i sammen med chorizo og lad det brune på alle sider.

Kom løg, hvidløg, chiliflager, stødt nellike, paprika i gryden og skru lidt ned for varmen, mens løgene bliver bløde.

Tilsæt herefter timian, oregano, rød peber, bladselleri, tomatpuré og hakkede tomater samt de ukogte ris og lad det hele stege videre i et par minutter.

Hæld grøntsagsbouillon i gryden, lad det koge op og lad det derefter simre under låg i 15 minutter. Sluk for varmen og lad gryden stå og trække i 15 minutter med låg på eller til risene er møre.

Kom til sidst rejer, limesaft og -skal i retten og smag til med salt, peber og lidt tabasco efter smag og behag.

Server med tabascosauce til selv at dryppe over retten, lidt finthakket persille, forårsløg samt limebåde.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.