Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/generelle-betingelser-og-privatlivsindstillinger/

Generelle betingelser og privatlivsindstillinger

BESKRIVELSE AF  VALDEMARSRO APP
Det er gratis at hente Valdemarsro App og i den gratis version får du et lille indtryk af hvordan appen er bygget op og du får adgang til rigtig mange opskrifter.

Vores motivation for at lave denne app er at gøre det nemmere, hurtigere og mere inspirerende for dig at lave madplaner og planlægge ugens måltider, samt at lave nogle virkelig nemme og overskuelige indkøbslister. Alle disse features får du adgang til via et års abonnement på Valdemarsro Premium. Vi udgiver hver uge nye madplaner som en inspiration til dig. Herfra får du  fri mulighed for at udskifte i opskrifterne og lave din egen personlige madplan. Du kan også gemme alle dine favorit opskrifter et sted.

VALDEMARSRO MADPLAN
Madplanerne er tilgængelig i Valdemarsro Premium, både på app og på websitet, når du logger ind med dit premium abonnement

Madplanen for den kommende uge udgives hver torsdag.

Vælg mellem disse tre madplaner:

 • Nem hverdag og familievenlig madplan
 • Vegetar madplan
 • Valdemarsro madplan

Du kan frit skiftes mellem de tre madplaner og du kan frit tilføjes og udskiftes opskrifter i den forvalgte madplan som vi har lavet til dig, så den bliver helt som skræddersyet til dine behov.

BETALING OG ABONNEMENT

Prisen for Valdemarsro Premium er:

• 39 kr pr måned
eller
• 199 kr. om året – dvs under  17 kr pr måned.

Abonnementet er forudbetalt og fornyes indtil opsigelse automatisk hver måned eller hvert år alt efter om din valgte abonnementstype er månedsabonnement eller årsabonnement.
Der er ingen binding og du kan altid opsige.

7 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE
De første 7 dage er gratis og derefter træder abonnementet automatisk i kraft. Ønsker du at annullere abonnementet kan du gøre dette uden beregning inden for de første 7 dage.
Ønsker du at fortsætte abonnementet skal du ikke foretage dig noget, det træder automatisk i kraft efter de 7 dages prøve periode, hvor prisen for den første abonnementsperiode trækkes fra din konto.

BINDINGSPERIODE
Der er ingen bindingsperiode, men du betaler for en periode ad gangen – alt efter om det er månedsabonnement eller årsabonnement du har valgt og abonnementet er forudbetalt.
Du beholder din adgang til appen frem til din betaling udløber. Hvis du fx har købt appen den 2. maj, så beholder du adgangen til appen frem til den 1. maj året efter, hvis du har tegnet et årsabonnement.

OPSIGELSE AF DIT ABONNEMENT

Hvis dit abonnement er oprettet i AppStore

 • Vælg: App Store
 • Klik på: dit profilbillede i øverste højre hjørne
 • Tryk på: Abonnementer.
 • Vælg: det abonnement, som du vil administrere.
 • Vælg: annuller abonnement

Hvis du har oprettet dit abonnement på App Store, så kan du vælge at slå automatisk fornyelse fra under indstillinger på din App Store konto hvormed abonnementet ikke vil blive fornyet automatisk, når den nuværende periode er afsluttet.

Hvis dit abonnement er oprettet på vores website
Hvis du har oprettet dit abonnement på Valdemarsro, så skal du administrere og opsige dit abonnement direkte på www.valdemarsro.dk

 • Login på www.valdemarsro.dk med din bruger.
 • Klik på ‘Profil’
 • Klik på ‘abonnementer’
 • Vælg ‘opsig abonnement’, hvis du vil opsige

Husk: hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste betalingsdag, og dermed undgå at betale for endnu en periode.

SPØRGSMÅL OG SUPPORT TIL DIT ABONNEMENT
Hvis du har problemer, oplever en fejl eller spørgsmål til dit abonnement, så vil vi altid meget gerne høre fra dig.

Skriv til support:  mail@valdemarsro.dk

Spørgsmål til opskrifter
Spørgsmål til selve opskrifterne, bedes du stille i kommentarfeltet på Valdemarsro blog, under den pågældende opskrift, hvor de besvares løbende.

Personoplysninger
Behandling af data sker i henhold til persondataloven. Du kan kontakte Valdemarsro, såfremt du ønsker oplysninger om, hvilke data der behandles om dig, eller hvis du ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret. Oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og bliver aldrig videresolgt eller videre givet til tredjemand.

Reklamebannere
Der er bannerannoncer i den gratis version på appen, og disse er ikke et udtryk for en personlig anbefaling eller holdning, men er leveret fra tredjeparts annoncører.

Hvis du har abonnement er appen reklamefri.

Ejerskab
Valdemarsro er ejet af Ann-Christine Hellerup Brandt og er en del af Valdemarsro

CVR-nr.: 31434645