Nytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Det er ved at være tid til at planlægge nytårsmenu og skønne nytårscocktails og i dag vil jeg dele en herlig nytårscocktail opskrift, som jeg har lavet med med granatæble, mynte og snaps, som smager helt vildt lækkert.
Snaps i cocktails … ja, det kan man sagtens!
Så hvis man nu står med rester fra julens snaps eller bare i al almindelighed har lyst til at eksperimentere med nye cocktails – så prøv endelig at lade snaps indgå som både smagsgiver og alkohol i drinken.
Arbejdstid 10 min.
Antal 2 glas
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Granatæble og mynte nytårscocktail med snaps
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad
- 1 dl granatæblekerner
- 1 håndfuld frisk mynte
- 2 tsk honning
- 4 cl snaps
- 33 cl danskvand
- isterninger
- 1 øko lime
- Pynt
- 2 spsk granatæblekerner
- 4 frisk mynte, stængler
Kom granatæblekerner, honning og mynte i shaker og stød dem godt sammen , så saften frigives og det dufter herligt.
Har man ikke en shaker og støder, så kom det hele i en morter i stedet og stød det godt sammen.
Hæld snaps i shakeren og fyld dereftershakeren med isterninger.
Shake det godt og sigt det derefter op i to afkølede glas. Top med danskvand og pynt med mynte, granatæblekerner og lime.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad











Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hjælp! Jeg kan simpelthen ikke få mit hoved til at tro på, at snaps tilføre noget godt i en drink. Kan du skrivelidt om hvilke smagsnoter der gør det godt? Det lyder ellers som en lææker drink.