Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/om-valdemarsro-app/

Om Valdemarsro App

Valdemarsro app er udviklet for at gøre det nemmere, sjovere og hurtigere at planlægge måltiderne, lave madplaner og indkøbslister.

Ingen kan skabe én madplan, der passer perfekt til alle! Det har vi taget hensyn til, ved blandt andet at tilbyde hele tre madplaner, som man frit kan vælge imellem og så kan man udskifte i madplanen og selv redigere madplanen så netop din madplan bliver helt unik og perfekt til dit behov.

Det bliver meget nemmere for dig at lave indkøbsseddel, handle og i det hele taget spare en masse tid på madplanlægningen som medlem af Valdemarsro.

Om Valdemarsro
Jeg startede Valdemarsro tilbage i 2007 med en passion om at skabe et hjørne af internettet med fokus på de gode ting i livet og med en stor forkærlighed for at udvikle og dele lækre opskrifter, tilberedt af enkle råvarer og med den gode smag i fokus.

Det har været en rejse fra at starte bloggen helt i det små, blot for egen interesse og for at dele små glimt med min nærmeste familie og til i 2012 at sige mit job op, for at kunne fokusere på mit arbejde med Valdemarsro, udgive min første kogebog i 2014 og dele min store passion for at udvikle og dele mine opskrifter.

Siden har Valdemarsro udviklet sig i en forrygende fart. Vi besluttede i 2016 at gøre Valdemarsro til et lille familieforetagende og min mand Martin tilsluttede sig på fuldtid. Sammen har vi blandt andet stået bag at skabe Valdemarsro APP, som du sidder med her.

Tak til alle jer der læser med og bruger mine opskrifter!

Vi håber, Valdemarsro vil være en hjælp til både ugens madplan og indkøb – og inspirere til lækre hjemmelavede måltider.

Kærlig hilsen
Ann-Christine