Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/servicevilkaar/

Servicevilkår

Aftale mellem Valdemarsro og dig, som bruger Valdemarsro Premium

Velkommen til Valdemarsro Premium

Med Valdemarsro Premium håber vi at det bliver nemmere, hurtigere og mere inspirerende for dig at planlægge ugens måltider.

Aftale vilkår
Herunder kan du læse om de vilkår, som du godkender og er bundet af når du køber abonnement på Valdemarsro Premium. Hvis du ikke vil acceptere disse vilkår, kan du desværre ikke bruge premium.

Denne aftale er mellem dig og Valdemarsro. Alt materiale, opskrifter, madplaner og indkøbslister er Valdemarsro ansvarlig for. Valdemarsro er ansvarlig for appens funktioner og indhold. Vi gør os umage med alt vi gør, og overholder naturligvis den danske lovgivning og retningslinjer.

Valdemarsro er ejet af Ann-Christine Hellerup Brandt og du kan til enhver tid sende en mail til os, hvis du er i tvivl om brugen af Premium, har brug for hjælp til brug eller til betingelserne omkring abonnementet.

Kontakt: mail@valdemarsro.dk

Support
Al support og hjælp til brug af Valdemarsro står Valdemarsro for og du kan kontakte os på mail@Valdemarsro.dk.

Abonnement på Valdemarsro Premium
Med abonnement på Valdemarsro, får du hver uge nye madplaner og du kan udskifte opskrifter helt frit, så madplanen kommer til at passe perfekt til dit behov. På favoritsiden kan du samle alle dine yndlingsopskrifter fra Valdemarsro, og alle retterne kan nemt og hurtigt sættes på indkøbslisten, som gør det nemt for dig at handle.

Pris på abonnement er:
39 kr om måneden eller 199 kr. om året – alt efter om du vælger månedsabonnement eller årsabonnement.
Der er 7 dages prøvetid, inden beløbet for abonnementet trækkes.

Fortryder du inden for de første syv dage, så skal du afmelde abonnementet for at det ikke træder i kraft.

Abonnementet er forudbetalt og bliver automatisk fornyet hver måned eller hvert år alt efter abonnementstype og betalingen trækkes automatisk for den næste periode.

Din betaling til Valdemarsro Premium kan sker via tredjepart i AppStore eller Google Play, hvis du har oprettet abonnementet via appen. Det er dit ansvar, at der er tilknyttet en aktiv konto til din iTunes konto og bliver betalingen afvist, så ophører abonnementet. Du kan opsige abonnementet ved at afmelde den automatiske fornyelse og dette skal du gøre senest 24 timer inden abonnementet fornyes.

Et abonnement på Valdemarsro Premium er forudbetalt og forlænges automatisk til den dag, du stopper betalingen. Stoppes betalingen inden for en allerede betalt periode, så har du fortsat adgang til Premium til den dag hvor betalingen ellers skulle fornyes.

Bindingsperiode og opsigelse
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal det ske senest 24 timer før næste betalingsdag, da du ellers risikerer at betale for et år mere.

Guide til at opsige dit abonnement på Valdemarsro website
Hvis du har oprettet dit abonnement på Valdemarsro Website, så kan du administere dit abonnement direkte på Valdemarsro.dk

Login på www.valdemarsro.dk med din bruger.
Klik på ‘Profil’
Klik på ‘abonnementer’
Vælg ‘opsig abonnement’, hvis du vil opsige

Du kan opsige dit abonnement på følgende måde på din iPhone:

Vælg: Indstillinger
Klik på: dit navn i øverste fane
Vælg derefter: iTunes & App Store
Tryk på: dit Apple-id øverst på skærmen.
Tryk på: Vis Apple-id (Log ind eller bruge Touch ID)
Tryk på: Abonnementer og vælg det abonnement, som du vil administrere.
Vælg: annuller abonnement

Guide til at opsige abonnement i Google Play 

Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon
Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
Tryk på menuen menuen og derefter Abonnementer.
Vælg det abonnement, du vil opsige.
Følg vejledningen.

Evt. prisændringer for abonnementer
Valdemarsro forbeholder sig ret til at ændre sine prisbetingelser for abonnementer til enhver tid, og vi vil meddele dig, inden sådanne ændringer træder i kraft.

Ændringer i priserne gælder aldrig med tilbagevirkende kraft og vil kun gælde for fornyelse af abonnementet, og efter de ændrede prisbetingelser er meddelt dig. Hvis du ikke accepterer ændringerne og en evt. prisændring, så kan du vælge at annullere dit abonnement.

Vilkår og krav for at kunne tegne abonnement
For at kunne tegne abonnement på Valdemarsro Premium skal du være 18 år eller ældre, da du skal være juridisk i stand til at indgå en kontrakt om abonnement. Er du under 18 år, skal du have dine forældres eller værges godkendelse.

Din konto og abonnement er personligt, og kan ikke deles med andre, udover din husstand. Du accepterer derfor også, at du ikke vil videregive din konto adgangskode til nogen, udover din husstand og at du straks vil meddele os, hvis der skulle opstå uautoriseret brug af din konto. Du er ansvarlig for alle aktiviteter på din konto, uanset om du er informeret om disse. Bliver denne betingelse ikke overholdt, så forbeholder vi os retten til at suspendere og afvise din konto.

Du forstår og accepterer, at du alene er ansvarlig for din brug af Valdemarsro Premium.

Fortrolighedspolitik
Læs venligst vores privatlivspolitik for at få oplysninger om hvordan vi indsamler, bruger og videregiver oplysninger fra vores brugere. Du anerkender og accepterer, at din brug af Valdemarsro Premium er underlagt vores privatlivspolitik.

Ændringer i Vilkår og Tjenester
Valdemarsro kan til enhver tid ændre i vilkår. Hvis vi gør det, kan du læse de ændrede vilkår her på Valdemarsro eller vi sender det ud via anden kommunikation.

Det er vigtigt, at du gennemgår betingelserne, når vi ændrer dem, for hvis du fortsætter med at bruge Valdemarsro app efter vi har ændret vilkårene, så acceptere du samtidig at være bundet af de ændrede vilkår. Da vores ydelser og produkter kan ændres sig og udvikles over tid, så kan det være nødvendigt at ændre vilkårene eller afbryde tjenesten uden varsel.

Levering af madplan, når du har Valdemarsro Abonnement
Vi udgiver din nye madplan hver torsdag, med opskrifter til alle ugens 7 dage + tilbehør, madpakkeopskrift og søde sager.

Du kan logge ind med dit premium abonnement og se madplanen online.

Ophavsret
Du accepterer at Valdemarsro har ophavsret til alle opskrifter, indhold og billeder i Valdemarsro, bøger og website.

Yderligere vilkår i forbindelse med Valdemarsro Premium
Hvis du har downloadet Valdemarsro Premium fra Apple Store, accepterer “brugsreglerne”, der er beskrevet i Apple Store-servicevilkårene.

Du accepterer derudover følgende vedr app:
Disse vilkår er indgået mellem dig og Valdemarsro og at Valdemarsro, alene er ansvarlig for Valdemarsro App og web
Apple, Apples datterselskaber eller Google er tredjeparts app udbyder og har ingen forpligtelse til at levere vedligeholdelses- og supporttjenester i forhold til Valdemarsro app.
Bor du uden for Danmark eller EU, så garanterer du, at du ikke bor i et land, der er underlagt en amerikansk embargo, eller som er udpeget af den amerikanske regering som “terroristbistand” Land; og ikke er opført på en amerikansk regerings liste over forbudte eller begrænsede parter.
Du accepterer at overholde gældende tredjepartsbetingelser, når du bruger din Valdemarsro app. Tredjepartsselskaber er Apple, Apples datterselskaber og Google Play. Tredjepart har ret til at håndhæve disse vilkår i betingelserne for brug af Valdemarsro App.
I tilfælde af, at Valdemarsro app ikke overholder deres aftale, så er Valdemarsro alene ansvarlig ift. eventuelle krav. App udbyderen er ikke ansvarlig for at løse eventuelle krav. Hvis en tredjepart hævder, at Valdemarsro app eller din besiddelse og anvendelse af appen krænker tredjemands immaterielle rettigheder, er Valdemarsro alene ansvarlig for undersøgelse, forsvar, håndtering og udredelse af dette krav.
Skulle der opstå tvister eller uoverensstemmelser som ikke kan løses i al fordragelighed, så anvendes dansk ret både hvad angår disse betingelser, persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver tvist afgøres ved Aarhus Byret, Danmark.

Generelle oplysninger
Valdemarsro
CVR 31434645
Pilegårdsvej 183
8361 Hasselager

Valdemarsro ejes af Ann-Christine Hellerup Brandt
Mail: mail@valdemarsro.dk
Tlf: 50406674