Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/9-november/

9. november af Colleen Hoover – boganbefaling

9 november bog

Sikke en herlig fortælling og læseoplevelse. Jeg snuppede lige denne bog på omkring to dage, for da jeg først var startet var den ikke til at slippe igen.

Sproget i bogen flyder som en leg og jeg smuglæste den sidste tredjedel af bogen i de sene aftentimer, hvor jeg egentlig burde sove. Tårene trillede ned af kinderne på mig, mens jeg stornød historien – og det var bare så hyggeligt at ligge der under dynen med en god bog, mens resten af familien sov.

Bogen 9. november er netop udkommet (gæt selv datoen for udgivelsen … ;) hint hint, det står i titlen) hos Lindhardt og Ringhoff, som har sendt et anmeldereksemplar til mig.

9 november

Om bogen “9. November”
Jeg har tidligere anbefalet flere af Colleen Hoovers bøger og hun kan vitterligt noget særligt.

I denne bog følger vi den 18-årige pige Fallon, som på den mest pudsige måde, møder den jævnaldrende dreng, Ben på en restaurant i Los Angeles den 9. november, dagen før Fallon flytter til New York. 

Der er en helt særlig kemi mellem de to og en spirende forelskelse – men de kan ikke være sammen og de vil ikke starte et langdistanceforhold. Fallon, som drømmer om at spille teater og Ben, som drømmer om at blive forfatter får sammen den plan, at de skal mødes samme dato de næste fem år. De må ikke have kontakt, udover deres årlige date den 9. november. 

Det lyder måske altsammen lidt for let, overfladisk og chicklit. Og hånden på hjertet, som ungdomslitteratur – hvilket det måske også glimrende er, men der er til gengæld så meget tyngde, så den fint kan læses og nydes, uanset alder. Colleen Hoovers kan nemlig meget mere end det overfladiske og simple – og den 9. november er absolut læseværdig. En lidt pudsig ting ved alle hendes bøger er, at det er gennemgående er svært at beskrive hendes bøger ordentligt, uden samtidig at afsløre for meget af plottet.

Jeg kan varm anbefale at læse den.

Hvilke bøger læser I øjeblikket?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
12 kommentarer
 • Mette skrev:
  15. november 2017 kl. 08:52

  Det lyder som en bog for mig…… har lige slugt “Forbandede kærlighed” af samme forfatter – faktisk pga din anmeldelse👍🏻……. Har Lucinda Rileys “De syv søstre” til ligge og vente…….

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2017 kl. 21:08

   Årh, hvor dejligt! Det er så hyggeligt at dele læseglæde og gode bøger. Du kan godt glæde dig til De syv søstre, den er så skøn ♡
   Kh AC

 • Bente skrev:
  15. november 2017 kl. 12:08

  Har lige læst Blækhat af Sissel-Jo Gazan – handler om en opvækst i Aarhus og street art. Og meget mere selvfølgelig.

  Den er SÅ god. Det er den bedste bog, jeg har læst i år.

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2017 kl. 21:15

   Uhh, og den har jeg faktisk til at vente i min bogreol … må hellere få den læst snart :)
   Tusind tak for anbefalingen ♡ Nu glæder jeg mig ekstra meget til den.
   Kh AC

 • Mette skrev:
  15. november 2017 kl. 12:25

  Elsker dine boganbefalinger😊 Må helt klart få fat i denne på biblioteket. Har lige læst Heksen af Camilla Läckberg, som er en af de bedste af hendes bøger. Nu nyder jeg I ly for regnen af Jojo Moyes

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2017 kl. 21:20

   Jeg kan også virkelig godt lide Camilla Läckerg. Hun skriver nogle fantastiske bøger, som er tilpas spændende men uden at ødelægge nattesøvnen. Og Heksen har jeg også liggende herhjemme og har faktisk læst den – den mår jeg da vist lige huske at anbefale herinde også :)
   “I ly af regnen” har jeg netop reserveret på biblioteket, men der er lang kø så jeg når vist en hel del andre bøger inden ;)
   Rigtig god læselyst til dig og tak for din søde hilsen – det er så hyggeligt at ’snakke’ bøger sammen her i kommentarfeltet ♡
   Kh AC

 • Tanja skrev:
  15. november 2017 kl. 19:17

  Er i gang med Historien om et nyt navn, som er bind 2 af Elena Ferrantes Napoli-serie. Den er god og læseværdig.

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2017 kl. 21:33

   Dén lyder også rigtig spændende! Tak for tippet :)

 • Memsen skrev:
  15. november 2017 kl. 22:39

  Jahhhh, tak for endnu et godt bogtip, så er det bare at vente på den kommer på Bookmate-app’en :) Er blevet rigtig glad for at læse e-bøger – altid indbygget læselys!

  Den bedste bog jeg har læst i år er Maren Uthaugs ” Hvor der er fugle” og Elsebeth Egholms seneste er også rigtig god. Men ellers har jeg været rigtig glad for at læse nogen af dem du har anbefalet: Vejen til Wildflower Hill, alle de andre af Colleen Hoover og Lucinda Rileys om de syv søstre!!!

  Kram fra mig :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2017 kl. 09:56

   Godt du lige mindede mig om Maren Uthaugs bog, den må jeg se at få reserveret på biblioteket – har hørt virkelig meget godt om den :)
   Rigtig dejlig læselyst til dig ♡
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  16. november 2017 kl. 12:04

  Ihhhh jeg glæder mig så meget til at læse den, er også svært begejstret for hendes bøger og har længe ventet på den nye. De har dog endnu ikke fået den på biblioteket :)
  Har lige i går afsluttet “Skyggesøsteren” og har lige på stående fod ikke nogen ny bog at gå i gang med, vildt frustrerende :)
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2017 kl. 10:01

   Årh, det kender jeg godt! Har det også bedst med at der ligger en ny bog og venter ♡