Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=30782

Påskesmåkager

Pisk smør, muscovadosukker og sirup sammen og rør derefter æg i.

Bland mel, kakao, bagepulver og krydderier i en skål for sig og rør det i dejen. Saml dejen og stil den i køleskabet i 30 minutter.

Del dejen i to eller tre portioner, det gør det nemmere at rulle den ud og arbejde med. Rul en dej portion ud ad gangen, enten på et meldrysset bord eller mellem to stykker bagepapir og udstik figurer.

Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-9 minutter.

Lad de nybagte påskesmåkager køle af på en rist.

Pisk en tyk glasur af flormelis og æggehvide. Kom farvepasta i, hvis du synes og kom glasuren i en sprøjtepose med tyl, og pynt kagerne.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.