Skær enderne af de hvide asparges og knæk dem af de grønne. Skræl de hvide asparges.
Kom asparges i en gryde med letsaltet kogende vand og kog i cirka 3 minutter. Tag gryden af varmen, tag aspargesen op og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Sauce Mousseline
Kom smør i en gryde og lad det smelte langsomt ved svag varme. Hæld det klarede smør i en skål, og kasser vallen.
Kom æggeblommer i en ren gryde pisk dem sammen med citronsaft og salt varm op under lav varme, til æggeblommerne begynder at tykne.
Pisk langsomt lidt af det klarede smør i, adgangen. Tag gryden af varmen, når alt smørret er pisket ind i saucen.
Pisk fløden til en luftig flødeskum, og vend den i saucen. Smag til med salt og en smule peber.
Anret på en tallerken med salat, rejer, asparges, sauce og krydderurter.