Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=bananbroed

Bananbrød

Chokoladeganache
Varm fløden op i en gryde til lige knap kogepunktet. Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, til det er helt ensartet. Du kan evt. blende den kort med en stavblender.

Sæt chokoladeganachen i køleskab i en beholder og lad det køle helt af i min. 2 timer.

Bananbrød
Pisk smør, sukker og vaniljesukker, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til det er helt ensartet. Mos bananerne og rør dem i.

Bland bagepulver, kanel, ingefær, salt, fuldkornshvedemel og hvedemel godt sammen og rør det i dejen med bananerne.

Kom dejen i en smurt rugbrødsform på 10 x 25 cm, evt. beklædt med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter. Tag den ud af formen og lad brødet køle af på en bagerist. Smør med ganache og drys med hakkede valnødder, når bananbrødet er kølet lidt af.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.