Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=biksemad-spejlaeg-bearnaise

Biksemad med spejlæg og bearnaise

Syltede rødløg
Kom eddike og sukker i en skål og rør til sukkeret er opløst. Vend løgringene deri og lad det trække i mindst 30 minutter.

Biksemad
Sauter løgene på en pande med olivenolie, til de er bløde. Kom kartoflerne på panden, sammen med halvdelen af smøret og rist kartoffelternene, til de har en sprød stegeflade – vend dem jævnligt. Smag til med salt, peber og worchestershiresauce, når de er færdige.

På en anden pande lynsteges oksekødet i lidt smør og krydres med salt og peber. Oksekødet må gerne have en rosa midte ved servering. Sluk for panderne og vend oksekød sammen med kartoflerne.

Steg hurtigt fire spejlæg på panden. Når æggene er færdige, anrettes fire tallerkener med biksemad, spejlæg, en skefuld bearnaise, samt syltede rødløg + syltede rødbeder

– vær gavmild med et grønt drys persille og lidt friskkværnet peber og så er der ellers serveret …

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.