Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter.
Pisk æggehviderne, til de er helt stive og danner små toppe. Sæt skålen til side et kort øjeblik.
Pisk fløden til en lækker og luftig flødeskum.
Pisk æggeblommer og sukker til en tyk og luftig æggesnaps. Vend til sidst fintrevet citronskal i.
Tag husblassen op af vandet og lad den smelte over et vandbad. Tag husblassen af varmen og pisk citronsaft i. Lad det køle af til stuetemperatur.
Pisk derefter citronsaft og husblas langsomt i æggesnapsen, til det er jævnt fordelt. Vend forsigtigt flødeskum med æggesnaps med en dejskraber uden at slå luften ud af det. Rør først 1 spsk af æggehviderne i skålen med citronfromage. Vend det forsigtigt sammen og vend derefter resten af de stiftpiskede æggehvider i.
Fordel fromagen i portionsglas og sæt dem på køl i 4 timer.
Servering
Pisk fløden til en luftig skum. Fyld flødeskummen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt små dutter oven på fromagen. Drys til sidst med små mynteblade og citronskal vendt i lidt sukker






