Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=friske-foraarsruller-citrongraes-honningmarineret-nakkekoteletter

Friske forårsruller med nakkekoteletter

Rør marinaden sammen og vend nakkekoteletstrimlerne i marinaden. Lad dem trække minimum 30 minutter og gerne op til et døgn.

Hoisindressing med peanuts
Kom hoisin, vand og sukker i en gryde. Kog op under omrøring, lad det simre i et minut og hæld derefter i en skål. Drys med finthakkede peanuts.

Tilbered og saml forårsrullerne
Lynsteg nakkekoteletterne på en varm pande i fedtstof.

Kom vand i et stort fad, læg et stykke rispapir i og læg det bløde rispapir på køkkenbordet.

Kom fyld (nakkekotelet, salat, krydderurter, nektarin, peanuts og chili), i på midten, så det ligger i en stribe på midten. Fold siderne omkring fyldet, og rul den sammen til en fast frisk forårsrulle.

Server med hoisin dip.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.