Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=hjemmelavet-fond-kylling-kyllingesuppe

Kyllingesuppe af hjemmelavet fond

Kom alle råvarerne til fonden i en gryde, og tænd for varmen lidt under middelvarm, sæt låg på og lad det langsomt koge op. Når det småkoger, skrues ned til lav varmen, så det blot simre svagt.

Nu skal det have lov at stå i mindst 2-3 timer, og længere op til 6-8 timer.

Når fonden er fyldt med smag, så hældes det gennem en sigte i en skål og stilles på køl.

Dagen efter er det nemt at skrabe overskydende fedt af toppen og den gelé-agtige fond er klar til at blive varmet til en god fyldig suppe, hvor der blot skal tilsættes lidt grøntsager, lidt kylling, nudler eller hvad man nu er til.

Den vil også være helt og aldeles fremragende som en klassisk kyllingesuppe med kødboller og små gulerodstern

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.