Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=iskager

Iskager

Cookies
Pisk smør med farin og sukker, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.

Bland hvedemel, bagepulver, kakao, salt og hakket chokolade godt sammen. Vend det i dejen og saml den.

Form små runde kugler og sæt dem med god afstand på to bageplader med bagepapir.

Giv kuglerne et lille tryk, så de flader en smule ud.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter. Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.

Iskager
Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå på køkkenbordet i 20 minutter. Kom den i en røreskål og rør den til en luftig softice. Bland hakket chokolade i og fordel isen i et helt glat lag i en bradepande på 25 x 30 cm beklædt med bagepapir. Brug en ske til at glatte isen med, så den er helt flad, og bank bradepanden mod bordpladen et par gange, så eventuelle lufthuller bankes ud. Sæt bradepanden med is i fryseren i 1 time.

Stik isen ud med en rund udstikker i samme størrelse som de færdigbagte cookies og læg et stykke is mellem to cookies. Kagerne kan spises straks eller sættes i fryseren, til de skal nydes.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.