Dejen
Bland mel, sukker, vaniljesukker og salt godt sammen og smuldr smør i blandingen. Rør gæren ud i kærnemælk og ælt det hurtigt sammen med mel og smørdejen.
Sæt dejen i en ren skål med låg eller film på og stil den på køl natten over.
Remonce
Rør smør, sukker, marcipan og kardemomme sammen i en skål til en ensartet remonce.
Form og bag kærnemælkshorn
Del dejen i to og rul dem ud i en rund cirkel. Skær ud i et lagkagediagram med ’lagkagestykker’ på 6 trekanter.
Kom en skefuld remonce samt en æblebåd i hver og rul dem sammen til horn. Sæt på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i en time, dækket med et rent klæde.
Pensl med et sammenpisket æg, og drys med finthakket mandler samt perlesukker. Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15 minutter.