Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Rør gær ud i mælken og tilsæt æg, kardemomme, sukker og salt, samt halvdelen af hvedemelet. Rør dejen godt sammen.

Tilsæt smør i små tern samt resten af hvedemelet til dejen og rør dejen i 10 minutter på en røremaskine til den er blød og smidig.

Lad dejen hæve i en skål med et rent viskestykke over i 2 timer.

Rør remonce sammen.

Rul dejen ud i en retangel og fordel remonce på hele dejen. Fold den ene tredjedel af dejen over og dernæst den anden tredjedel, så dejen er i 3 lag.
Rul dejen ud igen til en retangel og skær i 12 lige store strimler som snoes til kanelsnurrer.

Sæt alle kanelsnurrer på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 40 minutter.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15-18 minutter. Lad dem køle lidt af på bagepladen, så remonce kan nå at sætte sig lidt.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.