Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=lakserilette

Lakserillette

Mos laksen let med en gaffel og kom den i en skål sammen med cremefraiche, mayonnaise, citronskal og -saft. Rør godt rundt og smag rilletten til med sennep, salt og peber.

Blinis
Kom mælk i en skål og rør gær ud i mælken, pisk derefter boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblomme i dejen. Sæt æggehviden til side til senere. Lad dejen hæve med et rent viskestykke over på køkkenbordet i 1 time.

Pisk æggehviden helt stiv med en håndmikser og fold forsigtigt den stiftpiskede æggehvide i dejen, uden at luften slåes ud.

Smelt smørret på en pande og kom små klatter dej på med en spiseske. Steg blinis gyldne på begge sider.

Fordel rilletten på blinis og sæt dem på et fad med et drys dild og citronbåde.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.