Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=langtidsbagte-tomater-ovntoerrede

Langtidsbagte tomater – ovntørrede

Drys tomaterne med salt og læg dem på en bradepande med bagepapir, så den overskårne side vender opad. Pensl med olivenolie og kom kviste af rosmarin over. Bag tomaterne i ovnen ved 100 grader i 4­-5 timer.

Kom de bagte tomater i et skoldet glas og hæld oliven­olie over, til det dækker.

Alternativt kan du sætte tomaterne i en forvarmet ovn ved 225 grader og slukke ovnen, så snart toma­terne er sat ind. Tomaterne skal stå i den lukkede ovn natten over eller fra morgen til aften, hvorefter de er klar til brug. Med denne fremgangsmåde kan toma­terne tilberedes natten over, eller mens du ikke er hjemme. Hvis du ikke synes, at de har fået helt nok, så giv dem en ekstra time i ovnen ved 100 grader.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.