Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=paprikagryde-eller-moerbradgryde

Paprikagryde / mørbradgryde

Steg baconskiver i en sauterpande, til de lige netop har fået lidt farve. Tag dem af panden og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær dem i tynde strimler. Kom champignon og løg i sauterpanden sammen med olie og sauter ved middelhøj varme, til løgene er bløde.

Brun kødet i sauterpanden. Tilføj pølser, chorizo, bacon, sød paprika, røget paprika og vand. Rør godt rundt og rør derefter tomatpuré og hakkede tomater i.

Læg låg på og lad det simre i omkring 15 minutter.

Når retten har simret færdig, tilsættes peberfrugt, og fløden røres i.

Lad det koge op og smag til med salt og peber. Tilføj lidt majsstivelse rørt med vand, hvis saucen er lidt tynd. Kog godt igennem, efter majsstivelsen er tilsat.

Server med ris og et drys persille.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.