Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=poelsehorn

Pølsehorn

Rør gæren ud i en skål med stuetempereret mælk og tilsæt yoghurt, olie, sukker og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt.

Ælt dejen i 5-10 minutter, gerne på en  røremaskine, til den er smidig og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning i en skål med et rent klæde over i en time på køkkenbordet.

Del dejen i to og rul ud i to cirkler, som deles i et lagkagediagram med 8 lige store trekanter. Smør trekanterne med ketchup eller en god blanding af ketchup og koncentreret tomatpure – min favorit! Del pølserne i to og læg et stykke pølse på den brede ende og rul dejen omkring. Lad dem efterhæve i 1 time på køkkenbordet på en bradepande med bagepapir, Dæk med et rent klæde.

Pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø. Bag i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i cirka 14-15 minutter.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.