Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=portobello-burger-boenneboef

Portobello Burger med Bønnebøf

Kom bønnerne i en foodprocessor og kør hurtigt til det er grofthakket. Rør de grofthakkede bønner derefter sammen med æg, krydderier, hvidløg, løg, lidt hvedemel, salt og peber.

Form bøfferne. Varm en pande op med olie og smør og steg bøfferne på den ene side i 2-3 minutter til de har flot stegeskorpe og kan vendes uden at falde fra hinanden. Læg en skive cheddar på hver bønnebøf og steg færdig på den anden side.

Steg portobellosvampene kortvarigt på en varm grillpande med olie på begge sider eller på grillen.

Servering
Saml burgerne med portobellosvampe som over og underbolle, bønnebøf med cheddar, salat, tomat, agurk, avocado, ost, ketchup, mayo, rødløg.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.