Rabarber
Drys rabarberne med sukker og lad dem trække 10 minutter, mens kagedejen laves. Vend dem i hvedemel, efter de har trukket godt i sukkeret, og inden de røres i dejen.
Crumble
Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande ved middel varme under jævnlig omrøring, til det begynder at dufte, men uden at det tager farve. Tilsæt smør og honning. Lad det bruse op og rør det godt rundt i crumblen, som fortsat ikke må tage farve. Tag crumblen af varmen og lad den køle af.
Rabarberkage
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen, til det er lyst og luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til blandingen er helt ensartet, og pisk til sidst kærnemælken i.
Bland hvedemel, mandelmel, bagepulver og salt sammen, vend det i dejen og rør det godt sammen.
Vend de meldryssede rabarber i dejen, til de bliver godt fordelt. Hæld dejen i en smurt springform på 22 cm i diameter med bagepapir i bunden og bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft i 45 minutter.
Tag kagen ud af ovnen, fordel hurtigt crumblen over kagen uden at presse den ned i kagen og bag kagen videre i ca. 15 minutter ved samme temperatur.