Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=ramsloegssnurre

Ramsløgssnurrer

Pesto
Kom alle ingredienserne til ramsløgspesto i en minihakker eller foodprocessor og kør til pestoen har en god konsistens. Smag til med salt og friskkværnet peber

Dejen
Lun mælken til den er omkring 27 grader varm. Rør gær ud i en skål med mælk. Tilsæt yoghurt, olie, honning, fuldkornshvedemel, salt og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen til den er smidig og nem at arbejde med.

Kom dejen i en ren skål og lad den hæve på køkkenbordet med et klæde over i cirka 2 timer.

Rul dejen ud til en stor firkant i cirka 1 cm tykkelse. Smør dejen med ramsløgspesto og fold den ene halvdel over den anden. Skær strimler ud i 1-1 ½ cm bredde og sno dem til snurrer.

Læg snurrerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter.

Pensl med et sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 20 minutter til de er gyldne og gennembagte. Lad dem køle lidt af på en rist inden servering.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.