Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=roedbedeboeffer

Vegetarburger med Rødbedebøffer

Kom rødbede, halvregryn, hvedemel, løg og hvidløg i en skål med æg og dijonsennep. Rør det godt igennem og smag til med salt og peber. Juster konsistensen, hvis nødvendigt med en anelse ekstra havregryn eller hvedemel, til rødbedebøfferne er nemme at forme.

Form bøfferne og læg dem på en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter. Vend bøfferne og bag dem i yderligere 5 minutter på den anden side. Kom en skive cheddar på hver bøf og bag i yderligere 1 minut til osten akkurat er smeltet.

Skær burgerbollerne op og lun dem i ovnen. Smør med mayo, og saml vegetarburger med salat, avocado, løg, agurk og rødbedebøffer.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.