Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=rugotto-med-kantareller

Rugotto med kantareller

Sauter løg og hvidløg i olie i en gryde ved middelvarme, til løgene er bløde.

Tilsæt rugkerner, hvidvin og halvdelen af grøntsagsboullion, rør godt rundt. Sæt låg på og lad det simre ved middellav varme i 15 minutter.

Rør resten af grøntsagsbouillonen i, rør godt rundt og lad rugkernerne suge al væsken.

Varm en pande op og lad smørret bruse af på den varme pande. Rist champignonerne ved høj varme til de har en smuk gylden stegeskorpe. Tilsæt kantareller og græskarkerner og rist videre i et minuts tid. Drys med lidt salt og tag af varmen.

Rør friskrevet parmesan og halvdelen af de ristede svampe i rugotto´en. Aret i dybe tallerkener og server rugotto toppet med ristede svampe, græskarkerner og lidt finthakket persille.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.