Makron
Rør mandelmel og flormelis sammen i en skål og pisk æggehviderne i med en håndmikser.
Kom det i en sprøjtepose og sprøjt små makroner ud på en bageplade med bagepapir i en størrelse på cirka 4 cm i diameter og med 3 cm mellemrum mellem hver makron.
Bag ved 160 grader alm. ovn i 20 minutter eller til de er gyldne i kanterne. Lad dem køle af på en bagerist.
Chokoladetrøffelcreme
Læg husblas i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Kom piskefløde i en gryde og varm op til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen.
Vrid husblas for vand og rør husblas og chokolade i den varme fløden, til det er helt ensartet. Brug evt en stavblender til at gøre chokoladecremen helt glat. Kom i en skål og stil på køl i mindst 2 timer.
Pisk den iskolde chokoladecreme luftig med een håndmikser. Smør den piskede luftige chokolade creme på hver makron med en spartel i fine toppe.
Dyp forsigtigt hver kage i tempereret chokolade. Sæt kagerne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne. Pensl med lidt spiseligt guldstøv inden servering.






