Stegt flæsk
Drys lidt salt over flæsket og læg det på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.
Steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-40 minutter og vend dem et par gange undervejs.
Kartoflerne
Kom kartoflerne i en gryde med rigeligt letsaltet koldt vand, kog op og kog derefter i cirka 20 minutter alt efter størrelsen af kartoflerne. Tjek om de er klar og møre og hæld derefter vandet fra. De kan holde sig lune i gryden med låg på (uden vand) til flæsk og saucen er klar.
Persillesauce
Smelt smør i en gryde ved lav varme, pisk mel i, til det er en jævn masse, og pisk derefter mælk i lidt ad gangen. Kog persillesaucen i ca. 5 minutter ved middelvarme, mens den piskes igennem, og smag den til med citronsaft og -skal, persille samt salt og peber.