Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=tacoskaale-med-oksekoed

Tacoskåle med oksekød

Pensl tortillawraps med olie og læg dem i små ovnfaste skåle, så de danner en skål. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter, til de har fået lidt farve.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af i skålene. De bliver sprøde, når de er kølet af.

Sauter løg og hvidløg i olivenolie i en gryde ved middelvarme og under omrøring, til de er bløde og klare. Tilsæt oksekød og chorizo i små tern og brun det godt af.

Kom derefter squash, krydderier, tomatpuré og hakkede tomater i og kog op. Lad det simre uden låg i 20 minutter.

Smag til med salt og peber.

Rist resten af majskernerne på en pande med smør, til de er en smule sprøde.

Server tacoskålene med fyld, avocado, majs, cheddarost og lidt lime til at dryppe over

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.