Chokoladeganache
Varm fløden op i en gryde til lige knap kogepunktet. Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, til det er helt ensartet. Du kan evt. blende den kort med en stavblender.
Sæt chokoladeganachen i køleskab i en beholder og lad det køle helt af i min. 2 timer.
Bananbrød
Pisk smør, sukker og vaniljesukker, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til det er helt ensartet. Mos bananerne og rør dem i.
Bland bagepulver, kanel, ingefær, salt, fuldkornshvedemel og hvedemel godt sammen og rør det i dejen med bananerne.
Kom dejen i en smurt rugbrødsform på 10 x 25 cm, evt. beklædt med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter. Tag den ud af formen og lad brødet køle af på en bagerist. Smør med ganache og drys med hakkede valnødder, når bananbrødet er kølet lidt af.






