Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=fiskeburger-med-krydderurtedressing

Fiskeburger med urtedressing

Fiskefiletter
Skyl fiskefileterne og dup dem tørre med køkkenrulle. Bland rasp, dild, citronskal, salt og peber i en skål. Drys fileterne med lidt hvedemel og vend dem først i sammenpisket æg og bagefter i raspeblandingen.

Steg dem gyldne og sprøde på hver side i 5-7 minutter på en varm pande med brusende smør og olivenolie.

Urtedressing
Rør dressingen sammen af cremefraiche og mayonnaise, til cremen er luftig og lækker i konsistensen. Tilføj krydderurterne og rør godt rundt. Smag til med citronskal og salt og peber.

Saml fiskeburgeren
Saml burgeren med fiskefilet, agurkeskiver, salat, rejer, lidt frisk dild og en stor skefuld urtedressing.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.