Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i 10 minutter, hæld vandet fra og hæld igen kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og smut mandlerne.
Halver vaniljestangen og flæk den ene halvdel på langs og skrab kornene ud. Bland hvedemel, sukker, vanilje, bagepulver, de hele mandler, hvid chokolade, appelsinskal og salt sammen i en skål. Saml dejen med sammenpisket æg.
Form to aflange stænger, på 30 cm i længden og ca. 3-4 cm i tykkelsen, på en bageplade med bagepapir. Dejen er våd og klistret, så skyl til sidst hænderne under koldt vand, så går det nemt.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Tag bagepladen ud af ovnen og lad kagestængerne køle lidt af. Skær biscotti ud diagonalt i 1 cm tykke småkager.
Læg småkagerne på bagepladen med bagepapir igen og bag dem færdige i ovnen i yderligere ca. 10-15 minutter, til de er sprøde.
Lad dem køle af på en bagerist.
Pynt med tempereret hvid chokolade.






