Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=aeg-laks-asparges-cocotte

Æg med laks og asparges en cocotte

Smør 4 cocotter med smør eller olie.

Skær asparges og laks i mundrette stykker. Læg 8 aspargestoppe til side.

Slå æggene ud og skil hviderne fra blommerne. Læg blommerne til side i en skål – pas på at de ikke går i stykker.

Vend æggehviden med cremefraiche, asparges, laks, salt peber og ca 1 spsk friske timianblade og kom blandingen i cocotterne. Kom tilsidst to aspargestoppe øverst i hver cocotte. Bag i en forvarmet ovn i 10 minutter ved 175 grader varmluft – herefter tilføjes æggeblommer i cocotterne, som bages videre i ca  5 minutter.

Pynt med timian inden servering.

Nydes mens de er varme, gerne med ristet rugbrød i skiver eller andet godt brød til.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.