Kom suppehønen eller kyllingen i en stor suppegryde med boullion, løg, gulerødder, kanelstang, nelliker, ingefær, hvidløg, riseddike og fishsauce. Kog op og lad det derefter simrekoge under låg i 2 timer.
Sigt suppekylling og fyldet gennem en finmasket sigte over i en skål. Pluk kyllingen for alt det gode kød og sæt det til side til suppen. Kasser fyld og skrog.
Kom kyllingekødet i suppen, lad det simre i cirka 8-10 minutter, tilsæt nudlerne og smag til med lidt sukker. Smag også, om der skal mere fishsauce og friskkværnet peber i.
Anret alt fyldet til suppen på fade og tallerkener, så man selv kan forsyne sig og toppe sin suppe ved bordet. Fordel den varme suppe i skåle og server sammen med fyldet i fade.
Ved bordet kommer man friske bønnespirer, krydderurteblade og chili på suppen i de mængder, man ønsker. Til sidst drypper man lidt limesaft over suppen.