Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=salade-nicoise

Salade Nicoise

Nip bønnerne, kom dem i en gryde med spilkogende vand og lad dem koge i 2 minutter. Hæld vandet fra gennem en sigte og skyl bønnerne med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i sigten.

Fordel salat, bønner og rødløg på tallerkener eller et stort fad.

Kom æggene i en gryde med kogende vand og kog dem i 8 minutter. Skyl æggene med koldt vand og pil dem.

Drys den frosne tunbøf med salt og peber. Varm en pande op til høj varme. Kom smør og olie på og lad det bruse af. Steg den frosne tunbøf hurtigt på den varme pande i 1-2 minutter på alle sider. Der skal være sprød stegeskorpe udenpå, og tunen skal være rå indeni. Skær tunen ud i tynde skiver og anret den på salaten.

Skær æggene i halve og fordel dem på salaten sammen med olivenerne.

Vinaigrettedressing
Rør vinaigretten sammen og fordel den over salaten i tynde striber.

 

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.