Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=tomatsuppe-med-nudler

Tomatsuppe med nudler

Varm olie op i en gryde og sauter løg, hvidløg og porrer ved middelvarme, til de er bløde. Tilsæt paprika, spidskommen og karry og lad det stege med i et par minutter under omrøring.

Tilsæt kartofler og gulerødder og dernæst flåede tomater, tomatpuré, timian og bouillon og lad det simre i 15-20 minutter.

Blend suppen i en kraftig blender, til den er helt cremet og smag til med piskefløde, salt og peber. Kom suppen tilbage i gryden, tilsæt suppenudler og lad dem simre i et par minutter, til de er møre.

Ostebrød
Gnid brødskiverne med et overskåret hvidløgsfed og læg skiver af frisk mozzarella på brødskiverne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Rist dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, til osten er smeltet. Drys med friske timianblade.

Kom den varme suppe i dybe tallerkener. Kom en god klat cremefraiche i suppen og drys med friske timianblade. Server de varme ostebrød til suppen.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.