Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=28292

Æblepandekager med kanel

Æblepandekager med kanel
Kom alle ingredienserne til æblepandekagerne – undtagen groftrevet æble – i en blender og kør til det er ensartet. Vend groftrevet æble i dejen.

Varm en pande op til middelhøj varme og kom en klat smør på. Lad smørret bruse af og kom pandekagedejen på panden i klatter med en spiseske. Steg først æblepandekagerne 2-3 minutter på den ene side og vend dem når de er gyldne og steg videre på den anden side.

Honningglaserede hasselnødder med kanel og æble
Varm en anden pande op ved middelvarme, kom honning og hasselnøddekerner på panden sammen med kanel og rist dem til honningen har glaseret hasselnødderne. Vend til sidst æbletern i blandingen.

Servering
Server æblepandekagerne på tallerkener med en skefuld græsk yoghurt og de honningglaserede hasselnødder med kanel og æble.

 

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.