Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=nutella

Nutella

Rist hasselnødderne i ovnen ved 180 grader varmluft i 10 minutter på en bradepande, til hinderrne revner og bliver sprød.

Tag hasselnødderne ud af ovnen og kom dem i et rent klæde, gnid hasselnødderne i klædet så hinderne falder af.

Kom 3/4 af hasselnødderne i en foodprocesser og hak dem fint til nøddemel, eller hak dem super fint på skærebræt. Hak den sidste 1/4 groft, så der kommer godt med crunch i nutellaen.

Hak chokoladen og kom chokoladen og de finthakkede nødder i en skål.Varm fløden op i en gryde til kogepunktet og hæld fløden over chokoladen i skålen. Rør godt rundt og tilsæt smør under omrøring. Rør det godt igennem til det er helt ensartet. Kør eventuelt hurtigt med en stavblender hvis nødvendigt.

Rør de grofthakkede hasselnødder og flagesalt i og hæld chokoladen på et glas.

Stil i kølesskabet i 3 timer, så den kan sætte sig.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.