Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=aebleflaesk

Æbleflæsk

Drys flæsket med salt og peber på begge sider og læg dem på en rist. Sæt risten i ovnen med en bradepande under. Læg et stykke bagepapir i bunden af bradepanden, så den er nemmere at gøre ren.

Steg flæsket i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter. Skru evt. op til 220 grader til sidst for ekstra sprødhed.

Læg flæskeskiverne på et stykke fedtsugende papir. Hæld fedtet fra bradepanden på en pande og varm op til middelhøj varme. Steg æblestykkerne på panden i fedtet, vend dem forsigtigt et par gange uden at mose dem. De skal være let bløde og gennemvarme.

Kom æblerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.

Server på et fad sammen med det stegte flæsk.

Drys med persille og spis med rugbrød til.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.