Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=pizza-margherita

Pizza Margherita

Pizzadej
Rør vand og gær sammen og tilsæt derefter 2 dl durum mel i, herefter salt og olie. Rør godt til det er en lind og helt ensartet dej. Tilsæt løbende mere hvedemel og ælt dejen rigtig godt igennem. Gerne på en røremaskine, hvor dejen godt kan røres i 10-15 minutter.

Lad dejen hæve i køleskabet minimum 6 timer, gerne op mod 12-18 timer.

Pizzasauce
Sauter løg og hvidløg i olie og tilføj de andre ingredienser, så lad saucen simre i 30 minutter.

Pizzaen
Varm ovnen op – gerne med en stenplade – til 250 grader.

Del pizzadejen til antal personer og form pizzaerne.

Smør med tomatsauce og fordel skiver af frisk mozzarella på, hvorefter pizzaen bages i 10-12 minutter eller til bunden er sprød.

Pynt med friske basilikumblade.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.