Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=canelloni-spinat-ricotta-tomatsauce

Cannelloni med spinat og ricotta i tomatsauce

Tomatsauce
Kom løg og hvidløg i en gryde med olie og sauter dem, til løgene er bløde. Kom de hakkede tomater og timian i og lad saucen simre i 15-30 minutter, mens resten af retten tilberedes.

Smag til med lidt æblecidereddike, sukker samt salt og peber.

Spinat- og ricottafyld
Varm en sauterpande op til middelvarme med lidt olivenolie. Rist pinjekernerne let og tilsæt spinaten.

Rør i det med jævne mellemrum, til spinaten falder sammen. Rør ricotta og æg godt sammen med spinaten og smag til med salt og peber samt lidt fintrevet muskatnød.

Fordel halvdelen af tomatsaucen i et smurt ovnfast fad.

Fyld cannelloni-pastarullerne med spinat- og ricottablandingen og læg dem på en række ovenpå tomatsaucen.

Hvis du bruger friske lasagneplader, skær da otte stykker på ca. 10 x 10 cm. Fordel blandingen på stykkerne, fold dem til rør og læg i fadet på saucen.

Kom resten af tomatsaucen over og fordel mozzarella og basilikum over til sidst. Bag retten i en forvarmet ovn ved 175 grader i 20 minutter, til pastaen er mør. Server med revet parmesan og finthakket basilikum.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.