Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=brioche-burger-boller

Brioche burger boller

Lun mælken til ca. 30 grader, kom den i en skål og rør gæren ud deri.

Tilsæt æg, smør, sukker, salt, kardemomme og halvdelen af melet. Rør det godt sammen – gerne på røremaskine – til dejen er glat og har en ensartet konsistens. Rør resten af melet i lidt efter lidt, til dejen er blød og smidig.

Kom dejen i en ren skål, dæk den til med et klæde og lad den hæve på køkkenbor- det i 2 timer.

Form 10 runde boller og sæt dem til efterhævning på en bageplade med bagepapir i 1 time. Pensl bollerne med æg og drys med sesamfrø.

Bag bol-lerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 16-18 minutter. Lad dem køle af på en rist inden servering.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.