Pocheret æg
Bring en gryde med vand i kog. Slå hvert æg ud i en lille skål. Tilsæt æblecidereddike, når vandet koger, og tag gryden af den direkte varme. Rør med et piskeris en hvirvel rundt i vandet, så der kommer et hul i midten. Kom et æg i midten af hvirvlen og sæt gryden tilbage på varmen. Kog i cirka 3 minutter, tag forsigtigt ægget op med en hulske og anret det på tallerkenen – fortsæt på samme måde med de andre æg.
Tilbered grøntsager til salaten
Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom 1 tsk smør på panden til baconfedtet og steg brødternene sprøde heri. Drys med salt og peber og sæt til side. Kom endnu 1 tsk smør på panden og lynsteg de grønne asparges i et lille minut. Kog de grønne bønner i 2 minutter og skyl derefter straks bønnerne i iskoldt vand, så kogningen stopper.
Anret salaten på tallerkener sammen med rødløg, bønner, halve kartofler, asparges, brødtern, baconstykker og oliven. Server med pocherede æg og fordel dressin gen over salaten i små klatter. Drys til sidst med purløg.
Cremet sennepsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
I stedet for pocherede æg kan man bruge smilende æg. Kog æggene i en gryde med kogende vand i 8 minutter, til de er smilende. Pil æggene og skær dem forsigtigt i kvarte med en skarp kniv.






