Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=kanelis

Kanelis

Kom mælk og fløde i en gryde og kog det op til lige knap kogepunktet. Sluk for varmen. Kom æggeblommer og sukker i en ren skål og pisk det sammen til en tyk æggesnaps. Pisk kanel i. Hæld mælke-flødeblandingen i æggesnapsen i en tynd stråle, mens du pisker hele tiden.

Kom det hele tilbage i gryden og varm kaneliscremen langsomt op under omrøring, til temperaturen er præcis 80 grader – mål med et sukkertermometer.

Hæld iscremen i en skål og sæt på køl i en time eller til næste dag.

Rør kanelisen på en ismaskine og sæt den derefter i fryseren i en bøtte med låg i minimum 2 timer inden servering.

Hvis isen er frosset ned i længere tid, så tag isen op af fryseren, 15 minutter før den skal serveres.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.