Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/alt-okay/

Alt okay!

oko-makeup

Altså nu er det ikke sådan at jeg helt har glemt, at jeg har en blog her. Jeg har heller ikke mistet lysten til at skrive eller tænkt at jeg gider ikke. Jeg er helt okay og der er intet galt. Jeg har bare meget om ørerne, på den fede og sjove måde… -og så har jeg ikke lige kunne komme på noget der var interessant at skrive om herinde. Mærkeligt, i grunden!

Gider jo heller ikke at det fra nu af bare er en laaaaang reklame for min lille gesjæft, men altså, det går godt. Virkelig! Det tager også alt min fritid, men det er sjovt og jeg er vild med det. -og nu bliver jeg så nødt til at fortælle, at jeg har fået fat i nogle helt fantastiske neglelakker, nogle som ikke stinker og som er baseret på naturlige ingredienser og uden noget giftigt stads. Det er da stort.

Så det er altså ikke fordi, jeg bare ligger på sofaen og spiser wasabinødder, drikker hyldeblomstsaft og ser den ene serie efter den anden! Det gør jeg ikke. Promise! -og nu skal jeg videre, inden posthuset lukker og Postmand Per skal afsted ud i det danske land med alle de skønne produkter.

19 kommentarer
 • Anette skrev:
  17. september 2008 kl. 18:11

  Jeg synes det er skønt at høre der er godt gang i butikken og havde tænkt på at spørge til det hvis du ikke selv skrev om det. Jeg har endnu tilgode at handle ved dig – men før eller siden skal jeg nok få gjort det. Neglelak der ikke lugter – det lyder skønt. Hvor mange farver fåes det i?

 • 17. september 2008 kl. 18:19

  Anette, Den fåes i 20 skønne farver + et fransk manicuresæt, hvis man som jeg er afhængig af den slags pynt ;-)

 • et cetera skrev:
  17. september 2008 kl. 19:25

  Åh, hvor det glæder mig, at det går godt for dig – både du og din skønne butik fortjener det, Valdemarsro :-) – og neglelakker som ikke stinker – det lyder altså også helt dejligt – jeg bruger altid lak på tå-neglene, men det er en pestilens med lugten for mig – jeg bliver mere og mere klar over hvor meget “duft/lugt-allergiker” jeg desværre ér – de skal tjekkes, så snart du får dem på hjemmesiden …

 • Madame skrev:
  18. september 2008 kl. 08:57

  Rigtig god vind med gesjæften, Valdemarso! Jeg vidste ikke, at man kunne få neglelak lavet af naturprodukter – det lyder altså bare rigtig godt! Jeg lakerer tånegle om sommeren, og jeg vender stensikkert tilbage :o)

 • 18. september 2008 kl. 10:34

  Et cetera, Mange tak :-) jeg synes også selv det er ret fantastisk at det kan lade sig gøre med naturlig og lugtfri lak.

  Madame, Jeg lakerer også altid selv tåneglene og ofte gennemsigtig lak på fingerneglene, -og tak, kære Madame :-)

 • Lotte skrev:
  18. september 2008 kl. 11:19

  Det er så dejligt at læse, at det går godt med butikken!
  Og hvor kan jeg dog nikke genkendende til ordene om at have travlt uden at synes, man har noget at skrive om ;)

 • 18. september 2008 kl. 15:16

  Lotte, jeg er også bare selv så glad for det!

 • Mor skrev:
  19. september 2008 kl. 06:38

  Ja! Du har fået dejligt travlt, rigtig godt! og for mig er det helt fint at se nyheder inde på din blog fra butikken og læse om hvordan det går. Og jeg læser ALT du skriver også selv om det ikke ses i kommentarerne :-)
  Det lyder godt med de neglelakker og så tænker jeg på, om der så også er en neglelakfjerner ligeså skånsom..?

 • 19. september 2008 kl. 07:35

  Mor, Du er så sød! Jep der er en neglelak fjerner til, fordi almindelig neglelakfjerner ikke virker, da lakken er vandbaseret. Den kommer i shoppen i dag

 • Sister Bonde skrev:
  19. september 2008 kl. 17:32

  Skønt at læse – det fortjener du. God weekend.

 • Mor skrev:
  20. september 2008 kl. 06:52

  Godt at vide! Jeg synes det bliver spændende at prøve det nye. Synes også meget sød om dig :-)

 • 20. september 2008 kl. 09:08

  Sister, takg og rigtig god weekend til dig også.

  Mor, :-D

 • unikarina skrev:
  20. september 2008 kl. 12:23

  øhhhh jeg er vist gået glip af noget! Hvad hedder din butik? Har for nyeligt købt en neglelak – og jeg var ved at 2dø” bare pga lugten. Dine naturlige lakker vil være et hit :-)

 • unikarina skrev:
  20. september 2008 kl. 12:25

  jeg fandt det ved at lede lidt længere. Jeg begiver mig ind i junglen af skønne ting…

 • 21. september 2008 kl. 19:56

  Unikarina,
  Velkommen her, -og FED hjemmeside du selv har, den må jeg lige kigge nærmere på :-)
  De neglelakker er skønne, har lige selv været igang med den franske manicure, den er nem at bruge denne her. -og så er det jo kæmpe bonus at den hverken lugter eller er giftig!!!

 • Havehyrden skrev:
  22. september 2008 kl. 14:20

  Ikke for at ødelægge noget, men at noget er naturligt gør det ikke nødvendigvis ugiftigt. De mest giftige stoffer der findes kommer jo fra naturen. Men det lyder dejligt at dine neglelakker ikke stinker. Det er noget af den værste lugt der findes.
  Har netop modtaget nogle produkter fra John Masters som jeg glæder mig til at prøve.

 • 22. september 2008 kl. 15:27

  Havehyrden,
  Vi er helt enige i at naturlige ingredienser kan være giftige!
  Men de her neglelakker er ikke, -og det er det jeg skriver :-) Alt det jeg sælger i min shop er baseret på enten økologiske, delvist økologiske eller naturlige ingredienser. Det er ikke det samme som at de kan tåles af alle eller er allergivenlige, men de er bygget på principperne om rene produkter der er gode for dig, mig og naturen -og samtidig er super lækre.
  Jeg vil da gerne høre hvad du synes om dine John Masters produkter, jeg er selv helt vilde med dem :-)

 • Havehyrden skrev:
  22. september 2008 kl. 18:32

  Fint, jeg vender tilbage med mine erfaringer når jeg har brugt produkterne i minimum 1 uge. Har hørt at det kræver 1-2 uger for rigtigt at kunne “mærke” produktet. Ved ikke om du har samme erfaring?
  Nu har jeg brugt Davines det sidste års tid, det er ikke økologisk som John Masters, men et ganske godt produkt. Men jeg er en stor tilhænger af de økologiske, så derfor vil jeg prøve JM. Og så har jeg fundet en økologisk friøsr som skal klippe mig næste uge. Spændt på at se hvilke produkter hun har i sin salon og om det er pengene værd. :))

 • 24. september 2008 kl. 20:01

  Havehyrden, Jo jeg vil også gerne bruge et nyt produkt minimum en uge, før jeg ved hvordan det virker på min hud. Spændende med den økologiske frisør, det er altid så rart at blive klippet og nusset om :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.